Economy Conslidation
Agresor metys (1:480:7)
Broń: 230% Tarcza: 230% Osłona: 220%
Gwiazda Śmierci: 50
Obronca Bartes (1:340:6)
Broń: 260% Tarcza: 260% Osłona: 260%
Modliszka: 120349
Łubudu!!
Agresor metys
Zniszczony
Obronca Bartes
Modliszka: 120051 (-298)
Obrońca wygrał bitwę!
Agresor stracił łącznie 450.000.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.788.000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 251.192.000 metalu i 200.596.000 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 17631.78% (112.82% agresora i 4517,88% obroncy)
Złom pozbierany.
Ale miałem jazde rano. Obudził mnie mały wypadek, starsza stawiała mleko dla kota i gdy przechodziła obok, zamachnąłem sie, żeby się przykryć. godzina 6.30 więc z jakiej racji mam wstawać. No niestety potrąciłem starsza a ta wylała mi na głowę całe to mleko haha:D No to wstałem już... włączyłem kompa, patrzę... a tu za 16 minut dolatuje do mnie gostek, na moona z misją Niszcz. Jebaka myślę sobie, co robić, flota jeszcze 3,5h na FSie. Zbudowałem modliszki ile tylko mogłem przez te kilkanaście minut i podstawiłem z nadzieją, że jak leci mało gwiazdek, to modliszek będzie za dużo i spowodują remis. Wtedy nie dojdzie do próby zniszczenia nawet. Zdążyłem zrobić ok 120k modliszek no i podstawiam. Gość myślał, że mnie nie ma, nawet nie skanował. Okazało się, że jego 50 gwiazdek rozbiło sie o moje modliszki i to przy moich stratach rzędu niecałych 300 stateczków! W życiu bym sie nie spodziewał takiego wyniku, jednak brak Szybkich Działek robi swoje. No to sie gość zdenerwował i wysyła następną flotę. Coś leci... a ja nie wiem co. Admini usunęli bug który pokazywał czas powrotu floty agresora na jego planetę i przy okazji uniemożliwili podgląd floty agresora w ogóle. Zaczynam sobie gadkę z koleżką i robienie modliszek. Zdążyłem zrobić pół miliona, kiedy tamten odwołał flotę. Mógł lecieć, zasady niszczenia moona każą posyłać na niego flotę z misją atakuj na ok 2 sekundy przed wpadnięciem GŚ, żeby uniknąć pułapki. No ale ja miałbym kilka prób żeby się wstrzelić pomiędzy gdyby tak zrobił. Generalnie niezła akcja, dobrze, ze mi starsza mleko na głowę wylała, bo mógłbym stracić moona z nanitami na 6, falanga na 14 itd. Na ogame rozwala się moony z których zostają puszczone FSy, bo wtedy flota staje się widoczna na falandze przy planecie przy której był moon... pewnie tak chciał jegomość uczynić, bo atakował moona przy matce. Ale ja FSa i tak puściłem z moona 180 układów dalej...
Niech żyje mleko!
Nowy
złom pod dom ładnie.